IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
11:45 | 27 юни 2022
Обновен: 20:42 | 28 март 2024

Закопчаха поредната порция надомни крадци, шетали във Варна

Сред тях са варненец, жител на Каменар и гастрольор от Ямбол

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха поредната порция надомни крадци, шетали във Варна

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Полицаите във Варна задържаха поредната порция крадци през уикенда, съобщават от ОД на МВР> Взломна кражба, извършена в събота, са разкрили екип на Първо РУ. 39- годишен варненец, известен на органите на реда, с взлом е влязъл в необитаема къща и се опитал да извърши кражба на домакинска посуда. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

Вчера, само за няколко часа служители на Второ РУ установили и задържали 29- годишен жител на с.Каменар и 20-годишен ямболия, познати на МВР. Според първоначалната информация те са отнели мъжка чанта, чрез използване на сила във входа на жилищен блок. Сигналът за инцидента е подаден от пострадалия, а в откраднатата вещ е имало пари и лични документи. След проведено незабавно оперативно- издирвателно мероприятие са установени и задържани извършителите, за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и е предадено на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна