IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
15:15 | 10 юли 2022
Обновен: 02:33 | 24 април 2024

Даниел Лорер дойде във Варна, за да се разходи по затворената за коли крайбрежна алея

Скептични сме, че в настоящия парламент може да има мнозинство за реформите, които сме очертали, заяви вицепремиерът в оставка

По материала работи: Слав Велев
Даниел Лорер дойде във Варна, за да се разходи по затворената за коли крайбрежна алея

Даниел Лорер, придружени от депутати и симпатизанти на политическа партия "Продължаваме промяната" се разходиха днес по обед по крайбрежната алея/Снимка: БНР/Радио Варна/Даниела Стойнова

Областният управител на Варненска област Благомир Коцев и министърът в оставка Даниел Лорер, придружени от депутати и симпатизанти на политическа партия "Продължаваме промяната" се разходиха днес по обед по крайбрежната алея във Варна, която осъмна затворена за автомобили.

Изключително скептични сме, че в настоящия парламент може да има мнозинство за реформите, които сме очертали, каза днес пред Радио Варна министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел Лорер.

Той отбеляза, че за третия мандат за съставяне на кабинет отговорността е на президентската институция. По думите му в хората от „Продължаваме промяната“ винаги се запазва доза оптимизъм, но първо трябва видят какво ще реши Румен Радев. За втория мандат е ясно - никой няма желание да си партнира с ГЕРБ, каза още Лорер.

Министърът на растежа и иновациите в оставка Даниел Лорер коментира във Варна политическата ситуация в държавата и дали има капацитет някоя от останалите политически сили да състави кабинет, както и плана за възстановяване и устойчивост, който според него е поставен в риск заради оставката на правителството и невъзможността за бъдат приети необходимите 22 закона.

Затварянето на участъка е от екипи на МВР, а впоследствие контролът трябва да бъде поет от Общинска полиция.

Зареждането на прилежащите обекти ще се осъществява през нощта. Достъп до забранената зона след 23 часа вечерта ще имат и определен брой автомобили на концесионера.

Чуйте повече в интервюто на Лирер за Даниела Стойнова ТУК 

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Жалка история. Очевидна рекламна акция. Областният е от тези, които искат да има коли в национален Приморски парк, който варненци по селски наричат Морската градина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна