IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
12:49 | 22 юли 2022
Обновен: 05:45 | 29 март 2024

Близо 2 г. затвор за наркодилъра Али от Варна

51-годишният Ахмедов е спипан със солидно количестово метамфетамин и малко трева

По материала работи: Слав Велев
Близо 2 г. затвор за наркодилъра Али от Варна

По силата на одобрено от Окръжен съд – Варна споразумение, 51-годишният Алиш Ахмедов ще търпи наказание от 1 година и 11 месеца лишаване от свобода, изтърпяването на което се отлага с изпитателен срок от четири години. Той е осъден за държане на наркотични вещества, с цел разпространение. По време на изпитателния срок, възпитателната работа с него се възлага на Трето РУ на ОД на МВР – Варна.

Обвиняемият се отказа от разглеждане на делото по общия ред и предпочете бързо производство. Призна се за виновен, че за времето от 1 юни до 2 юни тази година е държал високорискови наркотици – 5,22 гр марихуана и 130, 194 грама метамфетамин на обща стойност 3 254,85 лева. Част от тези наркотици разпространил на двама мъже от Варна на първи юни т.г.

Пред Окръжен съд – Варна Алиш Ахмедов декларира, че разбира обвинението, предявено срещу него, запознат е със споразумението, подписал го е доброволно и е наясно че същото има последица на влязла в сила присъда.

Осъденият следва да плати и направените по делото разноски в размер на 943, 19 лева по сметка на ОД на МВР – Варна, като в полза на държавата се отнемат електроните везни и предмета на престъплението.

Коментари

Малоумник ( преди 1 година )
Защо пишете глупости, условна присъда, а вие казвате затвор !?!?!? Той и днес е навън и си друса и си разпространява и това едва ли ще се промени, едва ли ще започне да бачка нещо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
11g ivan89g ( преди 1 година )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна