IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
14:45 | 25 юли 2022
Обновен: 13:26 | 18 април 2024

ГЕРБ иска от Коцев да спре колите в Морската градина на Варна

Можело да стане на същия принцип като спирането на колите по Крайбрежната алея

По материала работи: Слав Велев
ГЕРБ иска от Коцев да спре колите в Морската градина на Варна

Областният управител на Варна може да забрани движението на автомобили в Морската градина със заповед, която стъпва на същия принцип като тази за ограничаване на трафика по Крайбрежната алея. Това заяви варненският депутат от ГЕРБ Павел Христов, според когото причината Благомир Коцев да не разреши проблема е обслужването на тесни бизнес интереси, свързани с комплекс „Хоризонт”. 

ДАНС все още не е позволила на областния управител достъп до класифицирана информация, въпреки че срокът за проверка е изтекъл отдавна, коментира народният представител Бранимир Балачев, предаде "Дарик-Варна". 

„Недопустимо е някой да чете класифицираната информация и да му я преразказва на него. Повече от месец, след като изтече срокът, той все още няма достъп, което значи, че ДАНС не го оценява”, допълни Балачев.

Неговата колежка в парламента Славена Точева декларира, че ще продължава да пита областния управител за средствата, събрани в помощ на украинските бежанци във Варна, за които липсва отчетност. 

Според Красен Кралев е сигурно, че ще има предсрочни парламентарни избори през октомври. 

Коментари

Новини Варна