IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:45 | 3 август 2022
Обновен: 11:01 | 8 май 2024

Акция срещу боклука във Варна завърши с актове за протестиращите, че... замърсяват

Вижте СНИМКИ от протеста пред сградата на общината

По материала работи: Слав Велев
Акция срещу боклука във Варна завърши с актове за протестиращите, че... замърсяват

Снимка: Фейсбук/Стела Николова

Глобиха група протестиращи срещу мръсотията, която е превзела Варна, за правене на боклук при акция пред сградата на общината в центъра на града. За това алармира бившият депутат и общински съветник от ДБ Стела Николова, която е един от санкционираните. Акцията е под мотото "Смет за кмет" и е против състоянието на сметосъбирането и сметопистването във Варна. 

"Във Варна Акция на дирекция "Екология" от Община Варна срещу граждани, които си говорят пред общината и са оставили торби с багаж на земята", заяви тя. 

Според нея гражданите са се събрали и си говорят за потъналия в боклуци 100- годишен курортен град.

"В момента няма никакви отпадъци на нерегламентирано място, но написаха 5 акта за административно нарушение, докато цяла Варна е зарината в боклуци. Прибраха се в общината горди от себе си-г- жа Мария Колева, Екатерина Стоянова и Дора Илиева", коментира още Николова.

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Първата работа на полицаите дет ще следят за *** бе да глобят протестиращите срещу *** във Варна. Ха-ха-ха. Това може да стане само тук!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна