IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
16:00 | 3 август 2022
Обновен: 06:36 | 29 март 2024

Внимание: Онанист напада жени в Морската градина на Варна (СНИМКИ)

Мъжът опитал да еякулира върху две момичета от Украйна

По материала работи: Слав Велев
Внимание: Онанист напада жени в Морската градина на Варна (СНИМКИ)

Онанист напада жени в Морската градина на Варна. За това алармираха потърпевши пред ИА "Черно море". Грозният инцидент се е случил вчера (2 август 2022 г.) до амфитеатралната градинка в историческата част на Приморския парк.

Мъж на средна възраст, в неадекватно състояние, със събути гащи и член в ръка, е опитал да нападне две момичета в парка, които са успели да го заснемат. Редакцията на ИА "Черно море" разполага с видео от случката, което няма да публикува по етични съображения, но е готова да предостави на отговорните органи, за да заловят наглия извършител. 

Момичетата са 18-годишни, като едното от тях е бесарабска българка, а другото бежанка от войната в Украйна. Инцидентът се е случил около 16 часа във вторник.

Жертвите са убедени, че извратенякът ги е следил, преди да ги нападне, докато са седели на пейка в парка. Техни връстнички споделят, че това не е първият подобен инцидент. Двете момичета са се отървали само с уплах и са решили да потърсят съдействие от медиите, за да предотвратят евентуална гнусна случка или бъдеща трагедия с някоя друга жена или дете в парка.

Според тях полицията в града или бездейства или е безсилна да спре подобни криминални субекти.

Морската градина е любимо място за онанисти и всякакви ексхибиционисти от десетилетия. Сигурно няма момиче в морския град, което да не е ставало свидетел или да не е чувало за подобна неприятна случка в парка. Онанистите във Варна даже си имат и име - чикибойци!

Коментари

Новини Варна