IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
12:00 | 6 август 2022
Обновен: 17:59 | 23 април 2024

Информационна кампания за кърменето се провежда във Варна

Акцията ще се проведе около "Слънчевия часовник" и в градинката зад театъра от 10:00 до 16:00 часа днес и утре

По материала работи: Слав Велев
Информационна кампания за кърменето се провежда във Варна

Информационна кампания по повод Световната седмица на кърменето ще се проведе във Варна на 6 и 7 август. Събитието се организира от Регионална колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и е насочено към бременни, кърмачки и към всички заинтересовани лица.

Желаещите да получат полезна информация за естественото хранене на бебето ще могат да го направят на посочените дати в Приморски парк - около "Слънчевия часовник" и в градинката близо до Държавна опера - Варна, в интервала 10:00 до 16:00 часа.

В хода на събитието акушерки - доброволни консултанти по кърмене ще представят основните моменти и предизвикателствата при кърмене.

От "Дневникът на мама и татко" ще представят последната си иновация – електронен бебешки дневник и заедно с центъра за подкрепа в прехода към майчинство "Абела" ще демонстрират новата серия тракери за консултации при кърмене.

За бременните и кърмачките ще има много подаръци, интересни и забавни демонстрации на нашите работилници.

Коментари

Новини Варна