IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
10:30 | 8 август 2022
Обновен: 02:18 | 28 март 2024

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата из Варненско през уикенда

Четирима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол

По материала работи: Слав Велев
Спипаха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата из Варненско през уикенда

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата на Варненско през уикенда. 

Четирима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол. Те били засечени от полицейски екипи на РУ Аксаково, РУ Девня, РУ Провадия и Пето РУ.

Първият – 44-годишен жител на с. Млада гвардия бил спрян за проверка на 5 август и при тест с алкодрегер станало ясно, че се е качил зад волана след употреба на алкохол.

Същият ден. униформените извършили инспекция и на друг водач на МПС - 34-годишна жена, чужденка. Проверката показала, че тя също е управлявала лекия си автомобил след употреба на алкохол.

Вчера, два часа след полунощ в с.Въглен униформени на Пето РУ спрели за проверка л.а. „Ауди“, чиито водач -  31-годишен жител на с. Изворско, известен на полицията, също бил добре почерпен. Младият мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Няколко часа по-късно, в Девня, служителите на реда задържали и 54-годишен местен жител. Той също е шофирал колата си след употреба на алкохол. Срещу четиримата са образувани бързи производства.

В събота, около 17.30 часа служители на  Четвърто РУ спрели за проверка „Фолксваген“ по ул. “Яш“. Водачът, 29-годишен жител на с. Синдел, известен на МВР, дал положителна проба при тестване с дрегер за наркотични вещества. Младежът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа и по случая е образуван заявителски материал

Коментари

Новини Варна