IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:30 | 22 август 2022
Обновен: 09:19 | 22 април 2024

Канят родители да поправят детски площадки в „Аспарухово"

Кметът Ивайло Маринов ремонтира заедно с приятели места за игра в района от известно време

По материала работи: Слав Велев
Канят родители да поправят детски площадки в „Аспарухово"

Снимка: Фейсбук/Ивайло Маринов

Кметството в „Аспарухово" приканва всички родители и будни граждани да се включат в ремонт и освежаване на детските площадки в района. Приветстваме всеки родител, пожелал да се включи с доброволен труд в освежаването на детските площадки в квартала, пише районния кмет Ивайло Маринов в личния си профил във Фейсбук, Там той споделя за работата по няколко детски къта за игра, свършена от екип от администрацията.

Площадките на ул. „Гривица" /до полицията/ и на ул. „Св. св. Кирил и Методий" до блок 36 са първите реализирани цели на доброволческата инициатива. Почистени и пребоядисани са съоръженията и елементите в местата за игра.

"Изказвам сърдечна благодарност на колегите, които подкрепиха идеята ми и се включиха със собствени сили и средства в начинанието. Намерението и огромното ми желание е всички детски площадки на територията на „Аспарухово" и „Галата" да бъдат пребоядисани и приведени във възможно най – приветлив вид. Ако има родители, които биха желали да се включат в инициативата, с радост ще приветствам всеки доброволец! Правим го за децата ни!", пише още Маринов. Той споделя, че това е отдавна замисляна инициатива.

Коментари

Новини Варна