IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
14:45 | 26 септември 2022
Обновен: 08:59 | 14 март 2024

"Коритото" осъмна с нецензурни надписи

Надраскали са фасадата часове след дербито на "Тича"

По материала работи: Слав Велев
"Коритото" осъмна с нецензурни надписи

Снимка:Фейсбук/spartak1918official

Стадионът на „Спартак” Варна осъмна с нецензурни надписи по фасадата на новия сектор. Неизвестни лица са проникнали на стадиона в 03:30ч. тази нощ и са надраскали стената на съблекалните. От клуба са сезирали компетентните органи, като са предоставили видео и снимков материал, предаде "Дарик".

Посегателството е извършено часове след неделното варненско дерби между дублиращите отбори на „Черно море” и „Спартак”, които се състезават в Североизточна Трета лига. Мачът на стадион „Тича” започна със закъснение от 75 минути заради нахлуване на публиката на терена преди началото на двубоя. 

От „Спартак” Варна обявиха, че отборът им е бил оставен без съблекалня и е изчакал началото на срещата в близката до стадиона зала „Владислав”. От клуба добавят, че играчите им са били малтретирани от публиката на „Черно море” зад резервната скамейка. От нея са откраднати мобилни телефони на играчите и треньорите, а екипировка и лични вещи са унищожени, за което също са сезирани компетентните органи.

Коментари

Новини Варна