IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
10:20 | 27 октомври 2022
Обновен: 20:38 | 19 април 2024

Чиновническа наглост във Варна: Служебни паркинги... Хората кучета ги яли

Жена остана изненадана от новата организация, която са въвели за паркиране в Изчислителния център

По материала работи: Слав Велев
Чиновническа наглост във Варна: Служебни паркинги... Хората кучета ги яли

Снимка: Фейсбук/Росица Георгиева

Жена остана изненадана от новата организация, която са въвели за паркиране в Изчислителния център във Варна.

Росица Георгиева пише в социалната мрежа Фейсбук, че преди дни й се наложило да отиде до Изчислителния център във Варна, за да си плати данъците, но е останала изненадана от новата организация, която са въвели за паркиране в района на сградата. Или по-точно казано - с автомобил това място не е достъпно. Жената е споделила снимки, от които виждаме, че е поставена бариера, на която е окачена табелка с текст: "Служебен паркинг".

"Разположението на пешеходните пътеки също е повече от неудобно. Чудя се, мисли ли ги някой тези неща, като ги прави!?", допълва Георгиева в публикацията си, към която е тагнала и кмета на община Варна - Иван Портних. Вероятно му намеква, че очаква отговор от него, пише GlasNews.

А под поста на Росица започнаха да "валят" коментари и съвети. Потребителите на Фейсбук й препоръчват да си плаща данъците онлайн, други я информират, че има паркинг на метри от Изчислителния център, но "защо да отиваме на други места да паркираме?", пита Георгиева.

Коментиращ е на мнение, че трябва всички такива бариери да се премахват от гражданите: "И в НАП са така. Те се ширят нашироко, а хората да си късат нервите".

Според Събина Костова това е поредният кретенизъм в полза на общинарите. "Къде се е чудо и видяло институция в полза на гражданите да е без паркинг? А и поне да бяха дали гласност за това, а не да обикаляме с колите си.", пише тя.

Коментари

Новини Варна