IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:00 | 27 октомври 2022
Обновен: 09:41 | 23 април 2024

Оставиха в ареста варненски дилър

Обвиняемият е задържан на 25 октомври 2022 година с четири вида дрога

По материала работи: Слав Велев
Оставиха в ареста варненски дилър

Съдът във Варна уважи искане на Окръжната прокуратура и определи най-тежката мярка за неотклонение спрямо 33-годишен мъж, обвиняем за държане на наркотични вещества без надлежно разрешение с цел разпространение. Е.К. е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл.354а, ал.1 , пр. 4 и пр. 5 от НК.

Обвиняемият е задържан на 25 октомври 2022 година. Установено е, че той държи в себе си и в дома си различни наркотични вещества, пакетирани на дози и готови за продажба. Иззети са 59,98 грама марихуана, 8,24 грама метамфетамин, 0,51 грама хашиш и 0,02 грама амфетамин, както и мелничка за марихуана.

С постановление на наблюдаващия случая прокурор Е.К. бе задържан за срок до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение. Днес съдът определи той да остане задържан под стража.

Действия по разследване на случая продължават под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Определението на Окръжния съд подлежи за обжалване пред Апелативен съд.

Коментари

Новини Варна