IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:40 | 24 ноември 2022
Обновен: 10:47 | 23 април 2024

ДБ и ПП организират пак протест във Варна

Недоволството е продиктувано от предложенията за промени в Изборния кодекс

По материала работи: Слав Велев
ДБ и ПП организират пак протест във Варна

Втори протест под надслов "За честни и свободни избори" ще се проведе тази вечер пред Община Варна. Демонстрацията е насрочена за 17.30 ч. Организатори са "Продължаваме промяната" - Варна и "Демократична България" - Варна, съобщават организаторите.

"Нека се срещнем пред Община Варна и отново да покажем, че няма да се откажем от правото си на глас! След като вчера ПП направи еднозначна заявка, че е готова да поеме отговорността заедно с ДБ и да изпълни предизборните си обещания, Хартиената коалиция се разбърза да внесе предложението за изменение на изборния кодекс на гласуване в пленарна зала. Ще мълчим ли!", пишат от местната структура на ПП.

Същият протест се проведе на 18 ноември в градинката до Община Варна и събра най-верните привърженици на двете формации, които отново са готови да управляват страната заедно. За днешната проява, до момента, присъствие в социалните мрежи са заявили 130 човека.

Коментари

Новини Варна