IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
11:30 | 28 ноември 2022
Обновен: 19:32 | 25 април 2024

Пиян се натресе на "Голф", на пътя в "Аспарухово"

Задържаха поредна порция дрогирани и пияни зад волана през уикенда във Варна

По материала работи: Слав Велев
Пиян се натресе на "Голф", на пътя в "Аспарухово"

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Поредна порция пияни и дрогирани водачи задържаха органите на реда по пътищата на Варна през изминалите почивни дни.

32-годишен водач на лек автомобил е предизвикал пътен инцидент вчера, около 21:20 часа, в кв. "Аспарухово" в морската столица. По първоначални данни, поради движение с несъобразена скорост, шофьорът застига и блъска движещия се пред него л.а. „Фолксваген Голф“. При направената инспекция с техническо средство на двамата водачи се установява, че 32-годишният варненец е управлявал автомобила си под въздействие на алкохол. По случая е образуван заявителски материал.

Двама водачи на леки автомобили са задържани през почивните дни за срок до денонощие от екипи на Първо РУ. При направената проверка се установява, че 33-годишният жител на гр. Добрич и 44-годишният варненец са с положителни проби за наркотични вещества. Срещу двамата нарушители са образувани досъдебни производства.

Вчера, при извършени проверки от служители на Пето РУ и РУ Провадия, са задържани 61-годишен жител на с. Овчага и един варненец – на 47 години. При направената инспекция с техническо средство се установява, че двамата са управлявали автомобилите си под въздействие на алкохол. Задържани са за срок до 24 часа, а по случаите са образувани бързи производства.

Коментари

Новини Варна