IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:45 | 10 декември 2022
Обновен: 21:35 | 19 април 2024

Граждански патрул: Не правете така, опасно е! (СНИМКИ)

Дете пресече на два пъти бул. "Левски", през пътното платно, за да се поздрави с авер, жена го изтипоса в нета

По материала работи: Слав Велев
Граждански патрул: Не правете така, опасно е! (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук

Опасно! Дете притича между колите на натоварен булевард във Варна, за това алармира в социалната мрежа бдителна дама, която е заснела и малкия нарушител от морския град.

Детето е забелязано рано тази сутрин, в час пик да тича между колите на бул. "Левски", за да пресече. В непосредствена близост има подлез, но то пресича през пътното платно. Жителка на града е заснела случилото се. Тя се пита от кого ще се търси отговорност, ако детето пострада.

„Ще оставя това тук, за да го видят родителите на децата, които пресичат главните булеварди, а и не само, по този начин. Това се случва тази сутрин в 7:30 ч. (в натоварен час) на бул. „Левски“, до автобусна спирка Дубровник, зад която има подлез. Но детето пресече не 1 път, а цели 2 пъти, за да си размени няколко думи с човек на отсрещната страна....

В такива случаи кой е виновен, ако не дай си боже детето бъде отнесено от някоя кола. Шофьора ли или детето, може и родителите, но те нали не могат да отговарят за действията на децата, когато не са с тях?", пише тя.

„Заради такива идиоти четири години по съдебни дела ходя,“ коментира мъж.

„Иска да вкара някой в беля,“ смята друг.

Според други, момчето поне е преценило кога и колко бързо, да се втурне по пътното платно, за да стигне отсрещния край.

Коментари

Новини Варна