IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
14:30 | 11 декември 2022
Обновен: 06:50 | 30 април 2024

Хванаха четирима с наркотици във Варненско

54-годишен варненец е задържан за нарколабораторията на Боровец Юг

По материала работи: Слав Велев
Хванаха четирима с наркотици във Варненско

Трима мъже -  на 16, 19 и 34 години са задържани в ареста на Първо РУ, Трето РУ и РУ Аксаково. Те била проверена на 8 и 9 декември  и при обиск от тях били иззети метамфетамин и марихуана - според експертната справка.

По случаите са образувани досъдебни производства и са предадени на прокуратурата.

54-годишен варненец е задържан в ареста за срок до 24 часа. При специализирана полицейска операция, на 9 декември, за противодействие на организирани престъпни групи, занимаващи се с разпространение и производство на наркотици, както и на всякакъв вид престъпления, свързани с наркотични вещества, криминалисти от ОДМВР – Варна разкриха оранжерия за производство на растения от рода на конопа. 

В хода на оперативно-издирвателните действия, полицаите влязоха в имот, находящ се в местност Боровец Юг, където намериха и иззеха 84 бр. растения в различен стадий на растеж, множество лампи и вентилатори, спомагащи извършването на незаконната дейност.

По случая е образувано досъдебно производство, което е под наблюдение на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна