IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
08:15 | 28 януари 2023
Обновен: 15:31 | 25 април 2024

Убитата във Варна Валентина била наркозависима (СНИМКИ)

Още търсят двете й кучета

По материала работи: Слав Велев
Убитата във Варна Валентина била наркозависима (СНИМКИ)

Снимка: Фейсбук/L.C.

31-годишната Валентина от Варна, която приятелките ѝ издирваха от 1 януари и бе намерена убита и заровена в септична яма в имот на ул. 16-та в местността "Евксиноград" е била наркозависима.

Валентина и любовникът ѝ празнували Нова година заедно в къщата на баща му край Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е обявила за издирване седмица след 1 януари, когато вече е била убита. Още в началото заподозрян за престъплението е бил приятелят ѝ.

Валентина е издирвана в района, както и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на стара септична яма, в която намерили трупа на Валентина.

Септичната яма е стара и не се е използвала от много години. След като заровил трупа на любимата си, мъжът старателно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, за да имитира насаждения.

Иво живеел в едноетажната вила с баща си. Съседи разказаха пред “24 часа”, че са виждали и други момичета да ходят на гости. 

Задържан е 39-годишният приятел на жената - Иво. Той е признал за престъплението. И двамата са били зависими от наркотици.

От полицията и прокуратурата отказаха подробности за мотивите на Иво да убие приятелката си, както и как го е направил.

Коментари

Новини Варна