IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
16:45 | 21 февруари 2023
Обновен: 09:54 | 28 април 2024

Стартира вторият етап от облагородяването на „Кайсиева градина“

Постепенно СМР ще преминат в ремонт на съществуващите улици, паркинги, озеленяване...

По материала работи: Слав Велев
Стартира вторият етап от облагородяването на „Кайсиева градина“

Стартира втори етап от проекта за облагородяване на „Кайсиева градина“, съобщават Община Варна. Началото ще бъде до бл. 207 и бл. 208, район "Владислав Варненчик", II м.р. "Кайсиева градина". 

Уважаеми съкварталци от 2ри микрорайон, днес започнахме строителните работи по довършването на цялостния ремонт на Кайсиева градина в северната част. Началото е в карето на 207бл. и 208бл.и е с подготовка на терена и направата на водоплътните настилки около блоковете, както и фундаментите на предвидените в проекта нови детски и спортни площадки. Постепенно СМР ще преминат в ремонт на съществуващите улици, паркинги, озеленяване... Напомням, че срокът за изпълнение е 10 месеца, в които ще бъдат извършени множество дейности(чака ни доста работа) по дългоочакваният от всички ни ремонт, затова настоятелно моля за вашите своевремени сигнали по отношение на установени нередности (може и направо към мен на тел.0885050125)! Предварително се извинявам за неудобството, което ще бъде причинено и моля за вашето търпение! Благодаря за разбирането! Това написа в социалната мрежа малко след получаване на тази информация Николай Костадинов, кмет на район "Владислав Варненчик".

Коментари

Новини Варна