IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
11:30 | 16 март 2023
Обновен: 06:14 | 25 април 2024

Малчугани пушат и палят огън на детска площадка във "Владиславово"

Така ли възпитавате децата си, питат съкварталци

По материала работи: Слав Велев
Малчугани пушат и палят огън на детска площадка във "Владиславово"

Снимкa: Фейсбук

Снимки на малчугани, които пушат и палят огън на детска площадка във варненския квартал "Владиславово" разбуниха мрежата. "Така ли възпитавате децата си?", написа жената, която публикува фотосите.

Тя сподели, че е станала свидетел на това как две млади дами са решили, че детските площадки не са за игра, а за скривалище за пушене на цигари и палене на огън.

Жената обаче не е успяла да заснеме запалването на огън на детската площадка, защото веднага се показала през прозореца, за да направи забележка на момичетата. Тогава те изгасили огъня доста бързо.

"На входа на всяка една детска площадка има сложено табло, в което е описано за какво се използва площадката и до каква възраст", добавя тя.

Възмутената жена се надява публикацията й да достигне до родителите на двете момичета и да се засрамят.

"Ето за това България е толкова мизерна и неподдържана", отбеляза още жената.

Тя помолила момичетата да почистят мръсотията, която оставили след себе си, те обаче си тръгнали. Дори не се извинили, когато тя им направила забележка.

"Помолих ги да почистят мръсотията, която оставиха след себе си, защото това е много често посещавана площадка, но понеже съм с малко бебе нямаше как да стоя и да ги ”вардя” на прозореца. Та след няма и 5 минути като погледнах вече си бяха тръгнали и не беше почистено", написа гневната варненка.

Коментари

Новини Варна