IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:40 | 9 април 2023
Обновен: 07:48 | 26 април 2024

Марешки: Не влязох в НС, защото законът е незаконен

Ще бъда първият избран мажоритарен народен представител, зарече се бизнесменът - политик

По материала работи: Слав Велев
Марешки: Не влязох в НС, защото законът е незаконен

Кадър: NOVA   

„Не влязох в този парламент, защото законът, по който се избират народните представители, е незаконен. Целта на това явяване беше да покажем неговата незаконнос" Това коментира пред NOVA Веселин Марешки, който въпреки своята партия ВОЛЯ, се кандидатира за влизане в парламента като независим.

"На следващите избори, ако депутатите направят мажоритарните кандидати равнопоставени на партийните, мога да се обзаложа, че ще бъда първият избран мажоритарен народен представител”, категоричен е той.

Марешки направи и свой прочит на изборните резултати: „Всички говорят, че избирателите им били казали да започнат да си говорят помежду си. Напротив - избирателите категорично им казаха, че не ги харесват и че предпочитат да си остане правителството на президента Румен Радев”, е мнението му.

Според него ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ трябва максимално бързо да върнат празни мандатите за съставяне на кабинет. „Президентът да връчи третия мандат на единствената формация, която има ръст - „Възраждане”. Тогава ще получим две неща - или тези хора ще се окажат състоятелни и ще оправят държавата, или поне ще лъсне тяхната несъстоятелност и следващия път няма да са в парламента”, коментира още Марешки.

Повече вижте във ВИДЕОТО

Коментари

опетков ( преди 1 година )
На Марешки му е лесно. Да продължаваме експериментите върху гърба на населението. Не казвам народ, защото такъв няма, благодарение на продажните медии.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна