IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:30 | 25 април 2023
Обновен: 14:55 | 25 април 2024

Красивата Руми от Провадия остана завинаги на 22 г.

Момичето загина при зверската катастрофа в Бозвелийско

По материала работи: Слав Велев
Красивата Руми от Провадия остана завинаги на 22 г.

Снимка: Фейсбук

Красивата Руми от Провадия остана завинаги на 22 г. Тя загина трагично навръх рождения си ден при зверска катастрофа в провадийското село Бозвелийско. Рано в събота сутринта, около 5.30 ч., лек автомобил “Опел” се блъска в стълб, после в дърво, при което на място загива младата Румяна. Компанията се връщала от купон за нейния рождения ден.

В колата пътувала нейна близка, която е настанена в болница, но няма опасност за живота ѝ.

Шофьорът е на 18 години, с книжка от 20 дни, според очевидци е карал с много висока скорост. Той е с 0,51 промила алкохол в кръвта, предаде 24 часа. Пробите за наркотици ще са готови до месец. Той също е настанен за лечение с фрактура на ляв лакът и гръден прешлен.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, назначени са съдебно-медицинска и автотехническа експертизи.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до фаталния инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна.

ИА "Черно море" изказва съболезнования на семейството, близките и приятелите на Руми!

Новини Варна