IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
16:45 | 12 май 2023
Обновен: 21:38 | 27 април 2024

Турски тир помете спирка във Варна (ВИДЕО)

Инцидентът е станал нощес на бул. "Цар Освободител"

По материала работи: Слав Велев
Турски тир помете спирка във Варна (ВИДЕО)

Кадър и видео: Венцислав Янев/GlasNews

Тир тръгна да обръща на основен варненски булевард и помете една от спирките в района на бул. "Цар Освободител". За това сигнализира очевидец в социалните мрежи.

Инцидентът е странен, тъй като на около 300 метра има кръгово, където маневрата нямаше да завърши по този начин. Вероятно обаче турския водач не е се ориентирал по най-добрия начин, предаде GlasNews.

Според автора на кадрите, записал инцидента, е подаден сигнал до 112, но шофьорът вече го нямало до пристигане на патрул.

Потребители смятат, че водачите от южната ни съседка се разминават често с глоби, защото не са с "българска регистрация".

"Тоя тир и с 200 да мине край триногата, за тях глоби няма, защото няма бг регистрация. Същото е с украинците. Питайте мвр министъра колко украинци има глобени миналата година, при преминали през бг над 1 милион човека и над 300 000 автомобила. Отговора ще е 100. Ние си глобяваме българите на касичка. Турчина не му дреме, сигурно вече е напуснал страната", категоричен е Ники Пешев.

Коментари

makirena ( преди 11 месеца )
Ако това се случи на някой от нас в чужбина, всеки го знае - може никъде да не те спрат, но ако си бил в нарушение в повечето случаи са те снимали и на границата ще трябва да платиш всичките си глоби ако искаш да продължиш напред. ЗАЩО и в България не въведат подобна система за чужденците????
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
m.miкarena ( преди 11 месеца )
Това с безнаказаността на чуждите шофьори е така, защото няма система за бързо реагиране. Ние се обаждаме на 112, който е национален телефон, те предават чутото на местните и последните започват да мислят дали да станат от столчетата си или не. Дали могат да направят нещо или не.... И след като си намерят оправдание, че видиш ли може и да няма доказателства, решават да приключат случая. А след час и половина камиона може и да не е вече на територията на Бг. Много са спънати в главата нашите...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна