IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
15:40 | 27 май 2023
Обновен: 20:52 | 22 април 2024

Поругаха паметника на българските подводничари до р. Камчия

Заляха с червена боя монумента край Близнаци

По материала работи: Слав Велев
Поругаха паметника на българските подводничари до р. Камчия

Снимка: Фейсбук

Поругаха поредния паметник у нас. Този път жертва на вандалския акт е станал монумента на българските подводничари в близост до село Близнаци край река Камчия. Той е залят с червена боя и надраскан с надписи със спрей "Смърт на Москали "и "Слава на Украйна".

Извършителите на вандалската проява все още не са установени.

Коментари

опетков ( преди 10 месеца )
Да, вярно е, но кажи кое от написаното от мен не е вярно? Бедна ми, заблудена Виктория, напиши ми едно, единствено добро, което любимата ти Русия или СССР е направила за България. Аз ще ти напиша поне хиляда злини, докарани ни от империята на злото. А, и кажи ми защо трябва да съм "русолюб"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Виктория ( преди 10 месеца )
Опетков, ти си болен от русофобия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 3
опетков ( преди 10 месеца )
Нека да припомним все пак кои са тези "български подводничари". Съветски агенти, терористи, продали се на един враг на България по време на война. Това са национални предатели, слуги на чужда империя, която с тяхна помощ искаше да завладее и в крайна сметка спомощта на *** като тези успя да ни пороби явно цели 45 години и неявно още 33 засега. Този паметник трябва да бъде разрушен и пратен в Москва където му е мястото. Или в двора на селото на Нинова.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 10 rate up comment 2
Новини Варна