IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
09:45 | 8 юни 2023
Обновен: 07:05 | 25 април 2024

Чистят трошките в „Левски” и около лятно кино „Тракия”

Предупредителни стикери тази седмица са разлепени на 18 зарязани автомобили

По материала работи: Слав Велев
Чистят трошките в „Левски” и около лятно кино „Тракия”

Снимката е илюстративна: Черно море/АРХИВ

Продължава акцията за разчистване на изоставените коли във Варна. На 18 излезли от употреба коли тази седмица са поставени стикери с предупреждение за преместване, информират от община Варна.

Предупреждения са разлепени на зарязани трошки основно в квартал „Левски” и района на бившето лятно кино „Тракия”. С варненска регистрация са 9 от колите, нарочени за преместване. Една е с  добрички номера, а 8 - без регистрационни табели.

При поставен стикер собственикът на колата разполага със срок от 14 дни да освободи заеманото място. Преместването на возилото на друго място, общинска или държавна собственост, не спира изпълнението на предписанието.

След изтичане на срока колата се премества принудително с “Паяк“ на паркинга за излезли от употреба коли в Южна промишлена зона. Сумата за възстановяване на разходите направени по преместването и за отговорно пазене, са за сметка на собственика на возилото, уточняват от Общината.

Ето и пълен списък на местата с автомобилите за репатриране:

Коментари

анонимен ( преди 10 месеца )
след като поствя стикер, първо да сложи стикер в на майка си в п////а. а може и там да най заеманото място
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна