IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:45 | 13 юни 2023
Обновен: 20:33 | 28 април 2024

Воден празник за деца с увреждания ще има във Варна

Малчуганите ще имат възможността да се повозят на джет с шампиона по джет ски Валентин Захариев

По материала работи: Слав Велев
Воден празник за деца с увреждания ще има във Варна

Шампионът по джет ски Валентин Захариев е лице на тази инициатива

Воден празник за деца с увреждания ще има във Варна. Той ще се проведе на 21.06.2023 г. от 10.30 часа на Офицерски плаж /втора буна/ под мотото „Мечтите могат да бъдат реализирани“. Шампионът по джет ски Валентин Захариев е лице на тази инициатива.

"Jet Ski therapy мероприятие, в което се возят деца в неравностойно положение, деца с проблеми в моториката на тялото на джет. Идеята е да усетят от адреналина и удоволствието, което тези машини им дават! За нас, най-важни са усмивките по лицата им и това, че макар и за малко, ги караме да се почувстват специални!", споделят организаторите.

Jet Ski therapy, е едно събитие, което се провежда и в много други държави, като началото е поставено в Италия, преди 7 години от шампионът по джет ски на Италия, Фабио Инкорвая.

В България това събитие се провежда вече 3 години. Тази година за първи път гр. Варна в лицето на Валентин Захариев, с помощта на Община Варна и много други спонсори ще зарадват децата в неравностойно положение.

Заповядайте на 21 юни от 10.30 часа на офицерски плаж Варна, за да участвате в това предизвикателство!

Коментари

Новини Варна