IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
12:40 | 27 юни 2023
Обновен: 13:08 | 27 април 2024

Майка от Варна:Tози нещастник нападна момиченцето ми

Мъжът бил от Кранево и работил на Колхозния пазар

По материала работи: Слав Велев
Майка от Варна:Tози нещастник нападна момиченцето ми

Търся този нещастник! Върти се около уличките преди пазара, улица “Ивайло” и колелото! Посред бял ден напада млади жени и малки момичета! Ако някой го разпознае, моля да ми пише! А на теб нещастнико, за това, че нападна дъщеря ми и изкара акъла на малкото ми момиченце, повярвай ще те направя сам да си говориш!

Така разгневена майка се обърна към варненци, за да открие нападателя на дъщеричката си. Оказа се, че въпросният нападател е доста известен в морската ни столица, защото беше разпознат веднага. Казва се Ангел Димитров и е от Кранево.

"Ходих даже и на работното му място на пазара, 7-ма клетка, продава разсад, и там колеги потвърдиха и са запознати с това, което върши! И не само ние сме потърпевши, а и други момичета, които след публикацията ми се свързаха с мен! На всички ония с малоумните коментари мога да кажа, дано не са вашите дъщери… Подадена е жалба в полицията, предоставени са записи!", написа по-късно Златина Недева и публикува снимка на насилника:

Типично по български, нямайки никакво доверие в органите на реда, десетки коментиращи под поста на майката я съветва... да вземе нещата в свои ръце:

"По-добре вземете нещата в свои ръце с роднини и съпруга ви, защото полицията няма да направи нищо ама абсолютно нищо. Казвам ви го от опит за съжаление."

"Ако има психични проблеми, боят, който предлагат някои, няма да помогне! После може да ги преследват угризения, че са пребили болен човек, неосъзнаващ действията си!"

"Разбирам Ви и напълно Ви съчувствам! Просто споделям, че вместо да бъдат бити, от което няма положителен ефект, психично болните трябва да бъдат въдворявани в съответните здравни заведения. Това е най-доброто решение за обществото! Не зная, дали случаят е такъв. Говоря по принцип, за хората с психически увреждания. Мой близък бе жертва на подобна проява, след което се разболя от шизофрения и от своя страна стана опасен за околните! Виновен ли е?!? Живеем в XXI век и би трябвало животинските ни инстинкти да не надделяват над разума!"

"Изрод долен. Тези деца, където са потърпевши, могат после цял живот да заекват и от уплаха какви ли не болести да ги сполетят. Такъв направо заслужава да му се счупят капачките на краката. Боклук долен."

Коментари

някой ( преди 9 месеца )
Булка имаш ли по бистра снимка, живея в района и имам съмнение за един човек ама не мога да му направя нищо ако не съм сигурен. 7ма клетка дето продава разсад също не мога да се сетя за къде говориш ако можеш ми прати на имейл повече информация и ще ти го докарам. hustlenance***gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Анонимен ( преди 9 месеца )
Този може да е ограбил и препадналият мъж във Владиславово Полицията да действа
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна