IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:32 | 29 юни 2023
Обновен: 20:33 | 3 май 2024

Спипаха двама надомни крадци, шетали в "Аспарухово" (СНИМКИ)

Мъжете са от активния криминален контингент на града, извършващи домови кражби

По материала работи: Слав Велев
Спипаха двама надомни крадци, шетали в "Аспарухово" (СНИМКИ)

Снимки: ОД на МВР-Варна

Мъже, извършващи кражби по домове, бяха задържани при специализирана операция във Варна. Вчера - 28.06.2023 г., около 12:30 ч. в квартал „Аспарухово“, в хода на проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор „Престъпления против собствеността“ при отдел Криминална полиция на ОД на МВР са задържани добре познати на полицията 45 и 50 – годишни варненци.

Мъжете са от активния криминален контингент на града, извършващи домови кражби - чрез отключване патрон на входната врата на жилищата.

Нарушителите на закона са с множество криминални регистрации за извършени престъпления по чл.194 и чл.195 от НК.

По информация до момента, в хода на проведената операцията е установено, че час преди задържането им, двамата мъже са извършили домова кражба, чрез отключване на врата, като са отнети български левове и валута, а потърпевш е румънски гражданин.

При извършените обиски на нарушителите и управлявания от тях лек автомобил, са намерени и иззети множество инструменти, пригодени за отключване на секретни брави, както и над 1200 лева, около 100 евро и 800 румънски леи. По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на дежурен прокурор.

Коментари

Какаскс ( преди 9 месеца )
Какво означава НАДОМНИ, бе?!!? Мисиркова работа
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна