IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:20 | 7 юли 2023
Обновен: 10:56 | 14 май 2024

Отново затварят центъра на Варна за граждански поход за мир

Събитието стартира от площад "Независимост" в 17:00 ч. и ще премине по централните градски булеварди

По материала работи: Слав Велев
Отново затварят центъра на Варна за граждански поход за мир

Снимка: БСП/АРХИВ

Отново затварят центъра на Варна за поход срещу войната. На 9.07.2023 г. (неделя) в морската столица и още 44 града в страната и чужбина (сред които София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и др.) ще се проведе "Граждански поход за мир и неутралитет" под надслов "БЪЛГАРИЯ - ЗОНА НА МИРА!"

Похода във Варна стартира със сборен пункт на площад "Независимост" в 17:00 ч. (до Окръжен съд - пред Шадраваните), след което ще премине по централните градски булеварди, като шествие с маршрут:

от пл. "Независимост" до кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Кракра" (до х-л Голдън тюлип) и обратно до пл. "Независимост".

Всички граждани, медии и заинтересовани лица са поканени да подкрепят каузата, да се включат в шествието и да се подпишат в подписката за свикване на Национален РЕФЕРЕНДУМ!

Организаторите изрично подчертават, че инициативата е изцяло гражданска и "Партийни символи и чужди знамена, освен БЪЛГАРСКОТО, няма да бъдат толерирани!!!"

 Призоваваме всички граждани, които видят нещо нередно (вкл. партийни символи и/или знамена различни от българското) да снимат провокаторите и да подават сигнали до органите на реда и организатора на събитието - Георги Великов.

Коментари

Новини Варна