IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
10:40 | 24 юли 2023
Обновен: 15:22 | 26 април 2024

Градски транспорт - Варна търси шофьори

Общинското дружество предлага безплатен курс за категории „D” и „D с код 103”  

По материала работи: Слав Велев
Градски транспорт - Варна търси шофьори

Градски транспорт - Варна търси да назначи водачи на автобуси и тролейбуси, като предлага безплатен курс за категории „D” и „D с код 103” .

Притежателите на валидни категории „D” и „D с код 103”, които желаят да бъдат назначени на длъжност „водач на автобус“ и „водач на тролейбус“, могат да подават своите заявления за работа във Варна,  ул. „Тролейна“ 48, всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа. Следват да представят валидна шофьорска книжка със съответната категория, удостоверение за психологическа годност, карта за квалификация на водача.

Kандидатите за провеждане на обучение за придобиване на правоспособност за управление категория „D” и „D с код 103”  след успешно завършване на курса ще подпишат трудови договори за срок не по-малък от 3 години. Ще ползват всички социални придобивки, като ваучери за храна в максимален размер, допълнително платен годишен отпуск, коледни и великденски бонуси.

Кандидатите следва да притежават:

правоспособност за управление - категория „С” - минимум 2 години за курс за водачи на автобус;

Обучението се организира и заплаща от „Градски транспорт” ЕАД.

След успешно завършване на курса, “Градски транспорт” ЕАД осигурява работно място за „водач на автобус” или „водач на тролейбус” за минимум 3 години.

Телефон за информация – 0700 10 933 всеки делничен ден от 08:00 до 16:00 часа.

„Градски транспорт“ ЕАД Варна е вътрешен оператор на община Варна за обществен превоз на пътници. Дружеството експлоатира 30 тролейбуса ŠKODA 26 TR, които изцяло замениха старите тролейбуси и модернизираха тролейбусния транспорт на гр. Варна. Обслужването на автобусните линии е обезпечено от 85 нови автобуса Соларис, предстои включването на 60 нови електрически автобуса в обезпечаването на транспорта на града.

Коментари

Чичо Янчо ( преди 8 месеца )
Има да търсиииии............Шефове и директори не търси ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна