IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
17:00 | 25 август 2023
Обновен: 01:01 | 29 април 2024

Разбит път тормози жителите на варненското село Езерово

Отсечката е на територията на две общини - Белослав и Аксаково

По материала работи: Слав Велев
Разбит път тормози жителите на варненското село Езерово

Разбит път тормози жителите на варненското село Езерово. За проблема сигнализираха потърпевши до ИА "Черно море". Става въпрос за общинския път от с. Езерово към главния път Варна-Девня.

Въпросната отсечка се намира на територията на две общини - Белослав и Аксаково. В частта на община Белослав пътят е рехабилитиран (дупките са асфалтирани), но в частта на община Аксаково положението е меко казано плачевно, жалват се живущи в Езерово.

Дължината на отсечката е около 3 км и по нея ежедневно се налага да пътуват жители на селото, както и много товарни автомобили. "Ако не желаят да си потрошат автомобилите трябва да заобикалят през с. Тополи. В най-лошият участък автомобилите са принудени дори да използват черния път, който минава успоредно на асфалтовия през полето, когато е сухо разбира се", споделят още те.

Жителите на Езерово се надявам чрез медиите да се даде повече гласност на проблема и община Аксаково да вземе необходимите мерки за ремонт на въпросния участък.

 

Коментари

Новини Варна