IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
16:15 | 16 септември 2023
Обновен: 20:16 | 26 юли 2024

Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна

Той е сочен за най-близкия и верен човек на местния червен лидер Борислав Гуцанов

По материала работи: Слав Велев
Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна

Снимка: Фейсбук

Павел Раличков е кандидатът на БСП за кмет на Варна на предстоящите местни избори, съобщи самия той в социална мрежа.

"С голямо вълнение и натоварен с огромна отговорност, ви съобщавам, че Националният съвет на Българската Социалистическа Партия ме утвърди за кандидат за кмет на община Варна.", коментира той и добави:

"По време на тази кампания, ние социалистите имаме една голяма задача - да запазим мира в България! Считам, че на нас, варненци, най-много ни приляга да покажем на всички българи, че не желаем Черно море да се превръща в театър на военни действия!

Битката ще е трудна, но аз съм убеден, че с ваша помощ и подкрепа, ще успеем да се преборим с паралелната държава във Варна и ще докажем, че коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС е пагубна и тласка България към национална катастрофа!".

Павел Енев Раличков е роден през 1981 г. във Варна. През 2000 г. завършва СОУПЧЕ “Александър Сергеевич Пушкин” във Варна, с изучаване на руски и френски език. Разбира се, владее и английски език. Завършва Технически университет – Варна. Инженер-магистър, специалност Компютърни Системи и Технологии. От 2006 г. до днес се занимава с авиационна логистика, като е един от уважаваните специалисти в бранша. Член е на БСП от 2005 г., като минава през всички нива на партията – младежки председател на централния район във Варна – “Одесос”, областен младежки координатор за област Варна, член на Районен съвет на БСП “Одесос”, член на Градски съвет на БСП Варна, а по време на 50 конгрес на БСП е избран и за член на Националния съвет на партията. Женен от 2011 г., с три деца – момчетата Самуил, Борил и Боян.

Павел Раличков има една голяма кауза, свързана с политиката – “начертаване” на план за развитието на България, в който ясно и точно да се определят приоритетните сфери за развитието на страната ни и да се следват ясни политики, за да могат тези сфери да бъдат водещият инструмент за повишаване на жизнения стандарт. На първо място, разбира се, той визира икономиката, следвана от образование и здравеопазване. Посредством този план, да бъде решен най-големият проблем на България – демографската криза. Обича да казва, че “инвестициите в решаването на демографските проблеми, са социални вложения с висока възвращаемост и трябва да бъдат разглеждани като основен елемент от националната сигурност”. Той смята, че това е единственият начин страната ни да “отлепи дъното”, на което се намира вече повече от 30 години!

Раличков е сочен за най--близкия и верен човек на местния червен лидер Борислав Гуцанов.

Коментари

дядо Йоцо ( преди 9 месеца )
не пише какво е работил до сега, опит, трудова дейност,постижения
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Иван Йорданов ( преди 10 месеца )
Син ли е Павел на известния политически офицер от военния флот в миналото Енчо Раличков? Моля инфорация!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
опетков ( преди 10 месеца )
Нещо за майка, баща, дядо, баба? Обикновено всички тези са от дърто партизанско котило. Гуцанов, противното мекотело едва ли би се обградил със свестни индивиди. Всички те са увредени зомбита, верни на Москва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 5 rate up comment 4
Новини Варна