IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
14:40 | 2 октомври 2023
Обновен: 12:26 | 25 април 2024

Кампания „Безопасни улици“ се проведе във Варна (СНИМКИ)

Над 3200 първокласници получиха бележник „Спазваме правилата заедно“

По материала работи: Слав Велев
Кампания „Безопасни улици“ се проведе във Варна (СНИМКИ)

Снимки: ОД МВР Варна

В периода от 25.09.2023г. до 29.09.2023г. над 3200 първокласници от гр. Варна получиха бележник „Спазваме правилата заедно“, светлоотразителна гривна и книгоразделител с послание „Аз внимавам на пътя“. В девет от варненските училища за децата бяха организирани беседи, както и различни демонстрации от Детска педагогическа стая, полицейски инспектори и  служители от сектор „Пътна полиция“.

Кампанията се реализира от ОД МВР Варна, дирекция „Превенции“ към Община Варна, Общинската и Местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Тя е в изпълнение на решение на общинската комисия за безопасност на движението в Община Варна, които са част от национална кампания „Безопасни улици“, инициирана от Национално сдружение на общините в Република България, в партньорство с Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Коментари

Новини Варна