IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:15 | 9 октомври 2023
Обновен: 10:52 | 27 април 2024

24 тона капачки събраха варненци в кампанията "Аз Вярвам и Помагам"

Количеството е по-малко в сравнение с предната акция на сдружението

По материала работи: Слав Велев
24 тона капачки събраха варненци в кампанията "Аз Вярвам и Помагам"

Снимка: "Аз Вярвам и Помагам"

24 000 килограма капачки събраха варненци в последната кампания за събиране на капачки и стотинки "Аз Вярвам и Помагам", която се проведе пред катедралата в морската столица на 30.09.23 година, съобщиха организаторите.

Средствата от тях ще отидат за закупуването на втора детска линейка, която ще бъде дарена на АГ болницата, както и за закупуването на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детска хирургия в МБАЛ "Св. Анна" във Варна.

"Като създател на кампания Аз Вярвам и Помагам преди всичко ми позволете да благодаря на всеки от Вас, който събира и дарява капачки, стотинки и дарения!", коментира председателят на сдружението Владислав Николов. 

Той уточни, че този път има по-малко събрани капачки от предният път. "Това не е провал, напротив приятели, това е постоянство, това е успех, това е обединение!", добави той, като припомни, че когато е създал кампанията са събирали едва по няколко торби с капачки, което се равняват на няколко килограма, а днес събират и предаваме хиляди килограми, което се равнява на няколко броя тирове.

Коментари

Новини Варна