IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:00 | 13 октомври 2023
Обновен: 17:03 | 28 април 2024

Арестуваха педофил, блудствал с дете в гората край Кичево

32-годишният мъж извършил действия с цел да удовлетвори половото си желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха педофил, блудствал с дете в гората край Кичево

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Арестуваха педофил, блудствал с дете в гората край Кичево. Съдът уважи внесено искане от прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда по отношение на 32-годишен мъж, привлечен като обвиняем за блудствени действия, извършени с ненавършило 14-годишна възраст момиче.

Спрямо него са предявени обвинения, че на 10 октомври тази година, в гориста местност край село Кичево е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче.

Деянието е престъпление по чл. 149, ал. 1 от НК, наказуемо с лишаване от свобода от една до шест години.

От събраните материали по делото до настоящия момент, съдът приема, че може да се формира обосновано предположение, относно съпричастността на обвиняемия към престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност. Съдът намира още, че е налице не хипотетична, а реална опасност при вземане на мярка за неотклонение различна от „Задържане под стража“, обвиняемият да извърши друго престъпно деяние.

Коментари

Новини Варна