IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
16:15 | 29 октомври 2023
Обновен: 16:46 | 30 април 2024

Погват трошките в няколко варненски квартала

Собственикът на колата разполага с 14 дни да освободи заеманото място при поставен стикер

По материала работи: Слав Велев
Погват трошките в няколко варненски квартала

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Община Варна продължава разчистването на улиците в града от трошки в няколко квартала. На 20 излезли от употреба коли тези дни са поставени стикери с предупреждение за преместване, информират от местната власт

Предупреждения са разлепени на зарязани трошки основно в квартал „Владиславово”. Седем от колите са с варненска регистрация, по една с бургаски, пловдивски, плевенски и старозагорски номера, а 9 са без регистрационни табели.

През последните 10 дни са нарочени за преместване други  31 коли в кварталите „Възраждане”, „Младост”, „Победа”, „Левски”, Цветния и  „Чайка”.

При поставен стикер собственикът на колата разполага със срок от 14 дни да освободи заеманото място. Преместването на возилото на друго място, общинска или държавна собственост, не спира изпълнението на предписанието.

След изтичане на срока колата се премества принудително с “Паяк“ на паркинга за излезли от употреба коли в Южна промишлена зона. Сумата за възстановяване на разходите направени по преместването и за отговорно пазене, са за сметка на собственика на возилото, уточняват от Общината.

Коментари

Ивам ( преди 5 месеца )
Национализация.Робство и ***.Все качества достойни за *** нациски съюз.Слава кокаине.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна