IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
09:45 | 14 ноември 2023
Обновен: 20:01 | 27 април 2024

Христо Димитров: Ще работя за всички, независимо от формациите

Смятам, че въпреки плаващото мнозинство няма да има проблеми в работата на ОбС-Варна, заяви новият председател

По материала работи: Слав Велев
Христо Димитров: Ще работя за всички, независимо от формациите

Христо Димитров/Снимка: ОбС-Варна

Ще работя за всички, независимо от формациите, за добрите идеи за развитието на града. Това каза в интервю за Радио Варна новият председател на Общинския съвет във Варна Христо Димитров от коалиция "Алтернативата на гражданите". Димитров беше избран за ръководител на местния парламент през следващите 4 години с 31 гласа от общинските съветници. 

Христо Димитров допълни, че не само ще разчита на стабилно мнозинство, но и на всички, защото когато се разсъждава върху важни за града и варненци въпроси, всички трябва да бъдат единни. Смятам, че няма да има проблеми в работата на Варненския общински съвет въпреки плаващото мнозинство, подчерта Димитров.

Един от най-важните проблеми, който ще търси своето разрешаване от новата местна власт, е ремонтът на Аспаруховия мост. Там няма какво да се умува, посочи Димитров. Той допълни, че в най-кратък срок трябва да се ограничи и подреди "разпространилата се ремонтна дейност". Проблемът е, че фронтът е огромен. Трябва стъпка по стъпка да се започне от единия край и да се приключва, каза още новият председател на ОбС-Варна. 

Целия разговор на Даниела Стойнова с Христо Димитров чуйте ТУК

Коментари

Новини Варна