IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
15:30 | 14 ноември 2023
Обновен: 12:30 | 28 април 2024

Вкараха в затвора дилър от Суворово

37-годишният Светлозар М. се споразумя с прокуратурата да прекара 1 година зад решетките

По материала работи: Слав Велев
Вкараха в затвора дилър от Суворово

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 37-годишния Светлозар М. Пред съда той се призна за виновен за държане на високорискови наркотични вещества, с цел разпространение.

На 10 декември миналата година, в гр. Суворово, при полицейска акция в дома му били открити метамфетамин, електронни везни, както и опаковки за разпределяне на наркотика. Част от него, под вид на „кристал“, подсъдимият продал на мъж от града. Всички иззети наркотични вещества са на обща стойност 30,50 лв.

Пред съда, Светлозар М. заяви, че е съгласен с параметрите на споразумението с прокуратурата, доброволно го е подписал и разбира последиците от него.

Подсъдимият е роден във Варна, но живее в Суворово. Не работи, осъждан.

Варненският окръжен съд намери, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и следва да бъде одобрено.

Светлозар М. прие да му търпи наказание 1 година „лишаване от свобода“, при първоначален общ режим. Предвиденото наказание „глоба“ не му беше наложено. В тежест на подсъдимия са и направените по делото разноски - 450,48 лева, които следва да плати в полза на Държавата, по сметка на ОД на МВР - Варна.

Одобреното от съда споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

 

Коментари

anyosa ( преди 5 месеца )
един ден ще се потърси сметка за производсвото статистики
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна