IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:50 | 26 януари 2024
Обновен: 22:31 | 27 април 2024

Прокуратурата във Варна ръководи още едно досъдебно производство за агресия между ученици

Най-вероятно става въпрос за нападението над автора на клиповете с тормозеното момиче

По материала работи: Слав Велев
Прокуратурата във Варна ръководи още едно досъдебно производство за агресия между ученици

Районна прокуратура – Варна ръководи още едно досъдебно производство, образувано след нов случай на агресия между учащи. Пострадал от противообществената проява този път е ученик, който е установен като един от участниците във видеоклип, разпространен ден по-рано и показващ агресия срещу момиче.

Както ИА "Черно море" вече съобщи най-вероятно става въпрос за автора на клиповете, който е бил нападнат и бит, в резултат на което е със счупен нос. Потърпевшият е разпитан, разпитани са и свидетели на случилото се. Работи се по установяване самоличността на всички участници, както и на всички факти и обстоятелства около случая. Сигналът е постъпил в следобедните часове на 25 януари 2024 година.

Проявите на агресия са неприемливи във всичките им форми, а още повече в случаите, когато става дума за деца. Прокуратурата ще прояви безкомпромисност към всички подобни деяния и към лицата, съпричастни към тях.

Коментари

Новини Варна