IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:03 | 11 февруари 2024
Обновен: 14:12 | 1 май 2024

Кметът на Варна тръгна по кофите за смет

7 камиона обслужват целия град, от тях в момента работят само 4, съобщи Коцев

По материала работи: Слав Велев
Кметът на Варна тръгна по кофите за смет

Кадър: Фейбук/Благомир Коцев

Кметът на Варна Благомир Коцев тръгна сам да инспектира проблемът с преливащите контейнери за смет в града, както по-рано обеща да вземе проблема с боклука "на ръчно управление".

Той посети ул. "Роза" в "Цветния квартал". Опитваме се да работим с фирмата, за да приберем всички боклуци около контейнерите в район "Приморски", съобщи Коцев.

Кметът уточни, че от сметосъбиращата фирма са пуснали малки камиончета, които да приберат струпаните около кофите боклуци. 

7 камиона за боклук обслужват цяла Варна. от тях в момента работят само 4, съобщи още Коцев.Той е получил уверение от страна на фирмата, че проблемът с камарите смет в морската столица ще бъде решен до понеделник вечерта.

Или ще се справим с тази проста задача бързо и ефективно, или ще има нов конкурс и нова фирма, която да се грижи за чистотата на Варна, закани се по-рано днес кметът.

Може да следите инспекцията на кмета във Фйесбук

Коментари

Никой. ( преди 2 месеца )
Защо не питате КМЕТА на Варна на кой са Новите Камиони в Варна тия модерните камиони на кой депутат от ДПС са няма начин да не знае.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна