IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
15:00 | 26 февруари 2024
Обновен: 17:09 | 27 април 2024

Нападнаха и биха млад украинец на улицата във Варна (ВИДЕО)

Орфи, избяга от ужаса на войната, но не и от местните бабаити

По материала работи: Слав Велев
Нападнаха и биха млад украинец на улицата във Варна (ВИДЕО)

Млад украинец, избягал от ужаса на войната в родната Буча, е нападнат и пребит, докато се е прибирал към дома си във Варна.

За нападението над Кирил Роховец - Орфи разказа Светлозара Колева, съосновател на Независимата доброволческа мрежа във Варна, която помага на децата и майките бежанци от Украйна. Тя разпространи и кадри от нападението, заснети от момчето.

Орфи е познат с видета си в TikTok, в които пее на публични места. Талантът му е забелязан още в ранна детска възраст, когато участва в "Гласът на Украйна" за деца. У нас е известен с участието си в "Гласът на България" и казва, че благодарение на музиката успява да се възстанови от ужаса на войната в родната си страна.

"Прибирах се вкъщи във Варна, когато двама пияни тийнейджъри ме нападнаха. Спрях първата кола на улицата и те избягаха," пише самият Кирил.

Когато решил да заснеме лицата им, за да ги покаже в полицията обаче, младежите се връщат, за да го нападнат отново и успяват да счупят носа му.

Малко по-късно на мястото пристига полиция, а нападателите са задържани. Минаващи наблизо хора са оказали помощ на Кирил. Той е настанен в болница, където да му бъде направена операция на носа.

"Чувствам се много зле. Момчетата вече са в полицията. Благодаря на всички за подкрепата!", написа той.

Талантливият изпълнител сподели и видео от случката. На кадрите се вижда, че двете момчета започват да го гонят, а секунди по-късно го повалят на земята. Действията им са придружени от нецензурни изрази спрямо сексуалната му ориентация.

"Толкова е ужасно! Дано си получат наказанието! Поздрави от Германия и бързо оздравяване!", "Ужас!!!Какво възпитание имат... Какво брутално отношение... Нека  да отговарят за постъпките си, и дано наказанието е справедливо", "Кирил, оздравявай бързо", "Добре дошли в България...", гласят малка част от коментарите под видеото.

Междувременно в социалните мрежи се появиха и призиви с обявен награден фонд от 1 000 лв. за информация, свързана с нападателите.

Коментари

Бляди ( преди 1 месец )
Дезертьор, Ко х.я ми дириш тук ?! Отивай на фронта, бе ***. Откъде пари за жилище във Варна, ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
анонимен ( преди 1 месец )
Кякво правят тези бокл-ци та улицата по това време. Няма родители. Няма полиция, няма контрол. Нацията все повече изпростява. В София е още по-зле. Всеки ден се трепят по улиците, за паркоместа и за какво ли не. ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Тиква ( преди 1 месец )
Не мога да повярвам,в България има укрофашиски организации, на Бандеровци само бой,бой и бой.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 4
къв дом във Варна ( преди 1 месец )
за дезертьори няма място тукачамадан, вакзал и на *** тоя свирач
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 4
Новини Варна