IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
10:20 | 27 февруари 2024
Обновен: 18:43 | 28 април 2024

Кметът затвори официалния вход на Община Варна за автомобили

Три саксии ограничават движението на коли в района

По материала работи: Слав Велев
Кметът затвори официалния вход на Община Варна за автомобили

Снимка: Фейсбук/Благомир Коцев

Кметът на Варна Благомир Коцев спиря движението на автомобили пред официалния вход на сградата на Общината. Там вчера бяха поставени три големи саксии, които да ограничават движението на автомобили.

„Там не е място за автомобили и движението им оставя неприятното усещане, че едни са по-привилегировани от други. Подобно разбиране за отношенията между хората вече няма да има в общинската администрация“, посочи кметът на Варна Благомир Коцев с публикация във фейсбук профила си.

Повод за спиране на автомобилното движение пред входа на Общината вероятно са зачестилите  публикации в социалните мрежи, в които недоволни варненци се възмущават от превръщането на пространството в паркинг за скъпи коли. Там обикновено спират колите си и официалните гости. 

На мястото на самораслите растения, които виреят в саксиите сега, ще бъде засадено типично за региона на Варна растение.

„Това ще бъде нашето послание за децата на Варна утре – че те живеят в град с горди традиции, където всеки има равни права“, отбелязва кметът Коцев.

Коментари

опетков ( преди 2 месеца )
Да сложи саксии и пред заведението си в Морската градина, защото там усещането за неравни права е много по-голямо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна