IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
12:30 | 14 март 2024
Обновен: 07:49 | 27 април 2024

Осъдиха 30-годишна крадла, обрала имот в к.к. „Чайка“

Тя свила 10 картини и два чифта дамски боти и ботуши

По материала работи: Слав Велев
Осъдиха 30-годишна крадла, обрала имот в к.к. „Чайка“

Наказание за 30-годишна жена, извършила битова кражба. По силата на постигнато между страните и одобрено от Районния съд във Варна споразумение, на 30-годишна жена бе наложено ефективно наказаниe за кражба на чужди движими вещи от имот в курортен комплекс „Чайка“. 30-годишната подсъдима призна вината си  за извършената от нея на 3 септември 2023 год. кражба на общо 10 картини и два чифта дамски боти и ботуши от владението на техните собственици. Деянието е осъществено в условията на продължавано престъпление и повторност, като не представлява маловажен случай. Всички инкриминирани вещи са на обща стойност за над 3300  лева.

30-годишната жена има предходна съдимост. Към момента причинените от деянието имуществени вреди са възстановени. За конкретното деяние подсъдимата следва да търпи наказание от 3 месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим. Направените разноски по делото също са в нейна тежест. 

Съдебният акт е окончателен. 

Коментари

Новини Варна