IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
16:15 | 25 април 2024
Обновен: 00:18 | 5 май 2024

За пореден път: Задържаха двойка дилъри, пласирали дрога във Варна

В жилището на 26-годината жена и 31-годишния й партньор са открити метамфетамин и марихуана

По материала работи: Слав Велев
За пореден път: Задържаха двойка дилъри, пласирали дрога във Варна

За държане и разпространение на наркотик, задържаха мъж и жена от Варна. Вчера следобед, служители на Криминална полиция провели операция за противодействие на престъпността по линия на дрогата.

Служителите на реда задържали и двама от клиентите им, които при сделката, са били с лек автомобил. Последвалата инспекция показала наличие на амфетамин в единия, а другият е отказал наркотест. При направения им личен обиск са намерени метамфетамин и марихуана.

В хода на разследването, полицаите са влезли в жилището на двамата разпространители на наркотичните вещества – жена на 26 години и 31- годишен мъж. За съжаление, те са стари познайници на полицията и вече осъждани за същото престъпление. Последвала проверка и на жилището, където пребивават двамата. При претърсване на имота са намерени и  иззети една електронна везна, метамфетамин и марихуана. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдение на Окръжна прокуратура.

Коментари

Новини Варна