IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
14:20 | 6 май 2024
Обновен: 09:19 | 19 май 2024

Иван Иванов води листата на "Левицата" във Варна

След него са местните лидери на "Движение 21" - Светлозар Златев и "АБВ" - доц. Георги Кючуков

По материала работи: Слав Велев
Иван Иванов води листата на "Левицата" във Варна

В Деня на храбростта и професионалния празник на Българската армия и военнослужещите ни „Левицата!“ - Варна призовава варненци за съвместни действия, за да стане Варна столица на мира в района!

„Коалицията регистрира кандидатската си листа във Варна за 50-тото Народно събрание с категоричното си убеждение, че тя се нуждае от компетентни,  отговорни и работещи личности, които да бранят интересите й в парламента, и да се борят Варна да е център на икономиката, културата, образованието, транспорта и мира.“  Така обобщиха визията  за предстоящата битка водачът на листата Иван Иванов и специално присъстващият за събитието председател на партия "АБВ" Румен Петков.

Водач на листата е Иван Иванов -предприемач, след него са местните лидери на "Движение 21" - Светлозар Златев и "АБВ" - доц. Георги Кючуков. Четвърта в листата е лицето на коалицията в отминалите местни избори и настоящ председател на общинската комисия "Здравеопазване" в местния парламент на Варна - Мария Тодорова.

За доверието на жителите на област Варна ще се борят експерти от целия спектър на обществения живот, излъчени от всички общини в областта - право, медицина, спорт, туризъм, финанси, бизнес.

В коалиция „Левицата!“  участват: партия „АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ)“, партия „ДВИЖЕНИЕ 21“, партия „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“, партия „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, партия „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ и партия „ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“.

Коментари

didier93 ( преди 1 седмица )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна