IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:45 | 14 май 2024
Обновен: 12:01 | 26 юли 2024

Подменят осветлението в Морската градина на Варна

Чистят спирките на градския транспорт

По материала работи: Слав Велев
Подменят осветлението в Морската градина на Варна

Подмяна на неработещото осветление в Морската градина във Варна започва от днес. Предстои и рехабилитация на съоръженията и в центъра на града, съобщиха от общинската дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Преди началото на летния сезон ще бъдат почистени спирките на градския транспорт. Ще бъдат отстранени и нанесените от вандали щети по тях.

Кметът Благомир Коцев нареди премахването на всички преместваеми съоръжения, които не отговарят на очакванията на гражданите за естетически издържана и приветлива градска среда. Вече са премахнати нефункциониращи от години телефонни кабини, метални конструкции за външна реклама и детски атракциони.

В момента тече проверка на всички преместваеми търговски обекти във Варна. Районните кметове ще засилят контрола върху тези, които замърсяват с хранителни отпадъци и опаковки. Вече има глобени собственици, а на други са издадени предписания за по-редовно почистване.

Коментари

didier93 ( преди 2 месеца )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0