IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
17:41 | 27 юни 2015
Обновен: 16:51 | 10 май 2024

Варненските лекари се борят за живота на две румънки

Жените пострадаха при тежка катастрофа на АМ "Хемус"

По материала работи: Слав Велев
Варненските лекари се борят за живота на две румънки

Варненските лекари се борят за живота на две от жените, пострадали след днешната тежка катастрофа на автомагистрала "Хемус".

 

Припомняме че петима румънски граждани (четири жени и мъж на възраст между 23 и 28 г.) пострадаха при пътен инцидент в участъка между селата Неофит Рилски и Ветрино.  Катастрофата стана днес около 10:20 ч. Пострадалите са четири жени и мъж на възраст между 23 и 28 г. Всичките са румънски граждани.

 

Една от пострадалите жени е претъпяла операция. 24-годишна пътничка е получила фрактура на таз и също е настанена за лечение, без опасност за живота. Водачът на автомобила е освободен с порезна рана на дланта. Според полицията 29 – годишният шофьор, румънски гражданин, е изгубил контрол над автомобила и се блъснал в обезопасителната мантинела. 

 

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава. По случая е образувано досъдебно производство, казаха от МВР.

 

Коментари

Новини Варна