IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
12:12 | 2 септември 2015
Обновен: 00:32 | 23 юли 2024

Овцеферма и каруци продават варненските данъчни

Над 30 ниви в областта също търсят нови стопани

По материала работи: Слав Велев
Овцеферма и каруци продават варненските данъчни

Агро вълна е ударила варненските данъчни в края на летния сезон. Това става ясно от сайта за публични продажби на Националната агенция за приходите (НАП), във Варна, установи репортерска проверка на “Черно море”. Там местните бирници са обявили на таен търг продажбата на овцеферма, над 30 ниви в областта, 8 каруци и няколко кубика дърва.   

 

Развъдникът за чифтокопитни се намира в аксаковското село Въглен. Фермата е със застроена площ от 252.76 кв.м., ведно с поземлен терен от близо 3,5 дка. Началната тръжна цена на имота е 182 900 лв., а депозитът за участие в процедурата е 36 580 лева.


Варненските данъчни са се заели още с продажбата на 8 каруци. Превозните средства с животинска тяга ще бъдат продадени на таен търг при начална цена от 80 лева за брой. Депозитът за участие е 16 лева.

 

Каруците са били конфискувани, ведно с незаконно пренасяната в тях дървесина при проверки на горските стражари от областта. Така в сайта на НАП са се появили за продажба и 10 кубика дървен материал, за които местните бирници търсят минимум 204 лева.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна