IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:54 | 7 март 2016
Обновен: 02:02 | 29 април 2024

Пак се биха пред заведение в Девня

51-годишен удари с прът 47-годишен

По материала работи: Слав Велев
Пак се биха пред заведение в Девня

Отново възникна скандал със сбиване в Девня, съобщиха от полицията. На 5 март около 04,00 часа, в гр. Девня, пред увеселително заведение, след възникнало сбиване между И.К. (27 г.) от Варна и Д.К. (19 г.) от гр. Девня, неизвестен на МВР, е счупена витрина на заведението. Вследствие на това И.К. е получил порезна рана в областта на гърба, прегледан е и освободен, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Девня. Д.К. е задържан за срок до 24 часа.


Отново в събота около 01,30 часа, в гр. Девня, на ул. "Хан Крум", след възникнала конфликтна ситуация от битов характер, А.Г. (51 г.) от гр. Смядово, неизвестен на МВР, е нанесъл удар с дървен прът на Б.Н. (47 г.) от Девня, известен на МВР и осъждан, вследствие на което той пада на земята и получава фрактура на лицева кост. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Девня. А.Г. е задържан за срок до 24 часа.
 

Черно море

Коментари

Новини Варна