IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
13:41 | 9 март 2016
Обновен: 04:09 | 3 май 2024

Заловиха крадла от с. Партизани

Кражбата е извършена на 6 март

По материала работи: Деян Михайлов
Заловиха крадла от с. Партизани

Жителка на село Партизани си открадна козметика от магазин във Варна, съобщиха от полицията. На 6 март е подаден сигнал за кражба от магазин за козметични продукти, намиращ се на бул. "Вл. Варненчик". Неизвестно лице е извършило кражбата на козметични продукти от стелажите на магазина. Незабавно, след касовата зона, е установена и задържана за срок до 24 часа извършителката – М.М. (40 г.) от с. Партизани, общ. Дългопол, неизвестна на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Вещите, обект на кражбата са иззети и въстановени. На М.М. е наложено административно наказание. 

Разкрит е извършителят на кражба от частен дом, намиращ се в с. Бързица, общ. Провадия, регистрирана на 03.08.2015 г. Неизвестно лице е проникнало в къщата, през незатворен прозорец, и е извършило кражбата на сумата от 200 лв. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят – Д.М. (46 г.) от с. Бозвелийско, общ. Провадия, известен на МВР и осъждан. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия.

Коментари

Новини Варна