IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:33 | 4 август 2017
Обновен: 16:18 | 3 май 2024

Задържаха трима мъже край Варна за обработка на наркотици

По случая е образувано досъдебно производство

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха трима мъже край Варна за обработка на наркотици

При специализирана полицейска операция на 2 август, в необитаем имот в с. Ягнило, общ. Ветрино, в момент на извършване на различни дейности, свързани с обработката на наркотични вещества, са установени и задържани трима мъже: С.С. (32 г.), М.Б. (31 г.) и Д.Б. (52 г.), поданик на Кралство Великобритания, продължително пребиваващ в страната ни.

 

По време на претърсванията са намерени и иззети 51 стръка растения от рода на конопа, като част от тях са били подготвени за сушене; 670 гр. влажна тревиста маса и значително количество суха тревиста маса. По случая е образувано досъдебно производство, работата по него се ръководи от Окръжна прокуратура - Варна. Тримата мъже са били задържани за срок до 24 часа, а в последствие с постановление на наблюдаващ прокурор за срок до 72 часа. Продължават действията по документиране и доказване на извършеното престъпление.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна